Пиян шофьор на руски ТИР удари с щанга полицай

Пиян шофьор на руски ТИР удари с щанга полицай | StandartNews.com

Пиян шофьор на руски тир удари с щанга по главата полицай, който се опитал да го провери. Инцидентът станал по пътя през Хаинбоаз, малко след Велико Търново. Униформеният И.И. на 42 г е откаран в областната болница в града в безсъзнание и с комоцио.

Екшънът се разиграл около 14 часа. В района на Гурково местни жители забелязали, че водачът на тира е пиян и дори си купува още алкохол. С бутилките питиета той се качил в камиона и потеглил на път, а бдителните граждани подали сигнал на телефон 112. По пътя тираджията криволичил и се удрял в мантинелите, като причинявал щети.

След подадения сигнал обаче в Прохода на Републиката била изпратена патрулка от Велико Търново, която да причака и да спре опасния шофьор. Униформените направили един неуспешен опит за проверка още на предела, но шофьорът не спрял на подадения сигнал, а отпрашил с пълна газ.

Когато мъжът бил стопиран повторно на влизане в болярския град, той започнал да буйства срещу униформените и оказал съпротива при задържането. Извадил автомобилната щанга и ударил единия полицай по главата.

Разяреният тираджия бил окован с белезници и отведен в ареста. Мъжът е на 38 години и е от град Минск.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай