МВР: Психични проблеми стоят зад смъртта на съпрузите в Пловдив

МВР: Психични проблеми стоят зад смъртта на съпрузите в Пловдив | StandartNews.com

Психични проблеми на мъжа най-вероятно са причината за убийството и последвалото самоубийство в Пловдив вчера. Това каза пред журналисти в Пловдив директорът на ОДМВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков.

"Версията за възникването на инцидента все още се изяснява, но най-вероятно се касае за здравословен проблем при мъжа", посочи Илков.

Нямало никакви данни до момента за любовен триъгълник и за любовни история на единия от двамата. По думите на старши комисар Илков мъжът, на 32 години, първо е убил с кухненски нож жена си, а след това се е самоубил.

Тепърва ще се установява дали младият мъж е имал психични проблеми, дали се е лекувал и дали е търсил лекарска помощ. И двамата нямат никакви криминални прояви. Няма и никакви данни да са имали финансови проблеми, поясни старши комисар Илков.

"По данни от съседите между двамата не е имало никакви скандали, те не са ставали свидетели на такива", каза Илков. Близките на мъжа пък твърдят, че той няма здравословни проблеми.

Детето е обгрижено, намира се у брата и жена му и е в добро състояние. Обстановката все още се изяснява, очакват се и резултатите от аутопсията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай