Мутра наби британец заради забележка /ОБНОВЕНА/

Мутра наби британец заради забележка /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Клип с поредния случай на нагла агресия на пътя се разпространи в социалните мрежи. Шофьор налетя на бой на възрастен британец с мотор, осмелил се да му направи забележка. Случката се разиграла около обяд в неделя във Велико Търново.

"Не успях да снимам целия бой, защото бях сама и ме беше страх... Но въпросният човек изложи всички движещи се по ул. "Магистрална" на опасност, движейки се с превишена скорост... Накрая човекът, който се осмели да му направи забележка, беше пребит от него. Регистрационният му номер беше СО 8947 ВР", пише авторката на видеото.

"Този с джипа караше ужасно по "Магистрална", засече мен, една учебна кола и още много. Изпреварваше даже от вътрешната страна на платното и направи същото и с този човек с мотора (той се оказа англичанин), на светофара човекът от мотора слезе възмутен и започна да му вика... и тогава вече другия слезе от джипа и започна да го удря, най- гадното беше когато го свали на земята и го риташе", обяснява младата жена, като този епизод не е на видеото.

Тя споделя, че всички мъже от колите и служителите от близката бензиностанция са останали безучастни към грозната сцена.

Няма подаден сигнал на телефон 112 от някой от очевидците. След качването на клипа в социалните мрежи на мястото са изпратени полицейски патрули, но не са установили участниците в инцидента, заяви пред БНР началникът на Пътната полиция във Велико Търново Атанас Атанасов и допълни, че битият моторист не е потърсил медицинска помощ в местната болница.

Няколко часа по-късно полицията установи самоличността на бабаита и му е връчена призовка. В понеделник ще се яви в РУ - В. Търново, за да даде показания, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Велико Търново.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай