Мейзер задушила Николай с тяло

Мейзер задушила Николай с тяло | StandartNews.com

Културистът Николай Димов е починал вследствие на задушаване, получено от притискане на лицето му с тяло. Това показват данните на разследващите, приложени по делото за смъртта му. Според неофициална информация, обвиняемата Анита Мейзер е седнала със задната част на тялото си върху лицето на Николай. Двамата прилагали нестандартни секстехники върху масажно легло в жилището им в Евксиноград.

Завръзването със свински опашки пък е станало съвсем доброволно. Мейзер обяснила пред съда, че е използвала опашките по желание на Николай, който искал да ги разкъса сам, за да покаже колко е силен. Цялото шоу трябвало да се заснеме и да се изпрати на фитнес агенти в САЩ.

Варненският окръжен съд е отказал да пусне Анита Мейзер под домашен арест, защото МВР не може да контролира мярката и електронните гривни все още не са въведени. Това съобщи пред "Нова телевизия" бившият шеф на затворите Росен Желязков, който сега е адвокат на Мейзер. Той се възмути, че Окръжният съд е оставил клиентката му в ареста с такива мотиви. "Не съм възмутен, че не я пускат, защото това е право на съда. Шокиращо е мнението на съда, че тази мярка "домашен арест" не може да се изпълнява от полицията. Това беше поантата на вчерашното заседание. Недопустимо е да не се изпълнява закон, защото нямало гривни, а на съда да се ръкопляска и да бъде като шоу", коментира Желязков. Според адвоката й няма никакви доказателства, че Мейзер би се укрила, ако е извън ареста, въпреки че е гражданин на САЩ. Темата с обезпечаването на мярката "домашен арест" е особено актуална и покрай случая с турския гражданин Фарук Бекташ, който уби семейство мотористи на пътя, а след това избяга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай