Куката се предаде, прокурорът го пусна

Куката се предаде, прокурорът го пусна | StandartNews.com

Известният плевенски силовак Камен Балбузанов - Куката се предаде след боя с руснаците на бар „Кариби" преди месец, но прокуратурата в Поморие го пусна. Новината е на "Флагман". Преди три дни Куката се предаде на органите на реда, след като повече от месец бе издирван заради жестокия побой на плаж „Кариби". Районната прокуратура в Поморие обаче отказа да иска удължаване на мярката му за неотклонение. Куката се качи усмихнат в ламборгинито си и отпраши към Слнчев бряг.

Репортер на Флагман.бг цял ден се пробва да се свърже с районния прокурор Благовест Вангелов, който категорично отказа коментар. „Нямам практика да коментирам делата си", каза по телефона обвинителят и прекрати разговора.

Окръжният прокурор на Бургас Калина Чапкънова се зае да провери случая и след като го стори отчете, че прокуратурата в Поморие е счела, че „не са налице доказателства за внасянето на постоянна мярка задържане под стража". „Не знам какви са мотивите на колегите. Така са преценили", каза Калина Чапкънова.

Източници от разследването уточниха, че Балбузанов е дал показания и ще му бъде повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда на руските туристи. Възприета е тезата на адвокатите му, че случаят е лек и не се налага постоянен арест.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай