Фотограф засне убийството във Враца (СНИМКИ)

Фотограф засне убийството във Враца (СНИМКИ) | StandartNews.com

Убийството на 18-годишния Теодор от Враца е заснето от журналисти. Кадри на фаталните удари върху момчето са хванати от колега от вестник „Зов". На него се вижда как единият от двамата нападатели Десислав държи ръцете на младежа, а брат му Иван го налага. Лошото е, че неколцина наблюдават отстрани без да помогнат на младежа.

От полицията във Враца официално съобщиха, че участниците в побоя не са се познавали. Според МВР свадата се развила, след като двамата братя пресичали уличното платно и чули клаксон на автомобил, управляван от Теодор. След разменени реплики от двете страни се стигнало от саморазправа и побой.

На място е задържан 32-годишният Иван П., а брат му Десислав /36 г./ по прякор Поничката, е избягал и се укрива от органите на реда. „Предприети са всички необходими действия за установяване и задържане на Десислав, който е с регистрирани две криминални прояви - кражби и шофиране след употреба на алкохол", казаха още в извънредното съобщение на пресцентъра на областната дирекция на МВР първоначално.

Двама братя са задържани по повод убийството на 18-годишен младеж в центъра на Враца. Това съобщи "Конкурент". По-късно местни медии уточниха, че е заловен и вторият брат. Поничката има регистрации за кражби и шофиране пиян.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай