Две жертви и ранени след катастрофа край Омуртаг /ОБНОВЕНА/

Две жертви и ранени след катастрофа край Омуртаг /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Двама души са загинали при катастрофа на пътя Котел-Омуртаг, в близост до с. Зелена Морава. Сигналът за инцидента е подаден в 7.08 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР-Търговище.

Катастрофата е станала между два леки автомобила с турска регистрация. Своевременно на мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията, пожарната и на „Спешна помощ".

В резултат на пътно-транспортното произшествие са загинали двама души – мъж и жена. Няколко души са откарани в МБАЛ-Търговище за преглед.

„В момента се извършва мозъчна операция на детето, пътувало в единия от автомобилите, а една жена е в реанимация в много тежко състояние, като и за двамата има реална опасност за живота", каза управителят на МБАЛ-Търговище д-р Иван Светулков.

Движението в този участък на пътя беше временно преустановено, като на минаващите оттам леки автомобили се предлага обходен маршрут през с. Зелена Морава и с. Веренци. Товарните автомобили или изчакват, или могат да използват обходни маршрути през Хаинбоаз или Ришкия проход.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай