09:30 ч.

04.10.17

1 мин.

0

3

0

Директорът от Ново Паничарево опипвал и други деца

от редактор |

Директорът от Ново Паничарево опипвал и други деца

Свидетели разказват, че директорът на училището в бургаското село Ново Паничарево е опипвал и други деца. Това съобщи пред "Нова телевизия" наблюдаващият прокурор по делото Христо Колев. След като Христо Радев бе обвинен в блудство с малолетна ученичка, разследващите са започнали серия от разпити, в рамките на които са научили и за оплакванията на други. 


Става въпрос за разпити на едно дете и двама учители от училището, единият от които вече не е учител в училището. Детето потвърждава, че спрямо него е имало такива действия от страна на директора в по-ранен период. Учителите са потвърдили, че им е било известно за случаи, свързани с директора. Различни деца по различно време са им споделили какво се е случило в училището, съобщи прокурор Христо Колев.


Според него учителите не са съобщили, защото са били пряко зависими от директора. От свидетелите разследващите са научили, че директорът е викал децата в кабинета си и там ги е целувал и опипвал. "Това е било неприятно за тях и те първоначално не са споделяли с никого", обясни прокурор Христо Колев.


Имаме данни за случай от последната година, както и за случай от преди 5 години. Не сме приключили със събирането на доказателства. Продължаваме с разпитите на деца , уточни той.


Можем да очакваме ново обвинение, след като разпитаме всички деца и съберем всички доказателства. Към момента имаме само едно обвинение за едно дете, а случаите са повече, каза още прокурорът.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:15 · 06.10.2017
Много ли детски мангали е обарвал директора? И защо един циганин, да има право да ебе и прави деца на 12годишни - 14 годишни мангалчета, а един директор да не може да ги обарва? Или когато мръсен циганин ебе цигане е циганска трандиция, а когато директор обарва цигане, е престъпление?
Х.х · 12:42 · 04.10.2017
Слеткато директора нее направил нищо щесе подложили на детектор на лъжата ще имали тази смелост. ние сме сагласни за наще деца дасе подложят на детектор на лъжата.м
Потребител · 12:16 · 04.10.2017
Тези "деца" пак ли са от същия цигански клан, който краде дърва от училището?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент