Директорът от Ново Паничарево опипвал и други деца

Директорът от Ново Паничарево опипвал и други деца | StandartNews.com

Свидетели разказват, че директорът на училището в бургаското село Ново Паничарево е опипвал и други деца. Това съобщи пред "Нова телевизия" наблюдаващият прокурор по делото Христо Колев. След като Христо Радев бе обвинен в блудство с малолетна ученичка, разследващите са започнали серия от разпити, в рамките на които са научили и за оплакванията на други. 

Става въпрос за разпити на едно дете и двама учители от училището, единият от които вече не е учител в училището. Детето потвърждава, че спрямо него е имало такива действия от страна на директора в по-ранен период. Учителите са потвърдили, че им е било известно за случаи, свързани с директора. Различни деца по различно време са им споделили какво се е случило в училището, съобщи прокурор Христо Колев.

Според него учителите не са съобщили, защото са били пряко зависими от директора. От свидетелите разследващите са научили, че директорът е викал децата в кабинета си и там ги е целувал и опипвал. "Това е било неприятно за тях и те първоначално не са споделяли с никого", обясни прокурор Христо Колев.

Имаме данни за случай от последната година, както и за случай от преди 5 години. Не сме приключили със събирането на доказателства. Продължаваме с разпитите на деца , уточни той.

Можем да очакваме ново обвинение, след като разпитаме всички деца и съберем всички доказателства. Към момента имаме само едно обвинение за едно дете, а случаите са повече, каза още прокурорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай