Буря и градушка опустошиха Бургас, депутат помага на пострадали /ОБНОВЕНА/

фото Флагман

Буря и градушка опустошиха Бургас, депутат помага на пострадали /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Страшна буря, придружена с градушка, удари Бургас, информира Флагман. Малко след 14:00 ч. над града се свечери, вятърът се засили и буквално за няколко минути настъпи апокалипсис.

Заваля пороен дъжд с градушка, с големина на грахови зърна. Бурята продължи около половин час. Толкова беше достатъчно, за да превърне улиците в реки и да парализира движението в града.

Ураганният вятър и поройният дъжд, които се изляха над Бургас преди броени минути, станаха причина и за пътен инцидент. При входа на Бургас, близо до бензиностанция "Лукойл" огромно дърво се е сринало на платното и е затиснало сиво Рено. Автомобилът се е придвижвал от Созопол за Бургас, инцидентът е при бензиностанция "Лукойл" на входа на града, поясни Флагман.бг. Задръстването в тази посока е огромно. Пострадалата жена е откарана с линейка на Бърза помощ в УМБАЛ-Бургас. Оттам съобщиха, че има нараняване по долните крайници. В автомобила е пътувало семейство - мъжът, който бил зад волана, съпругата му, както и тригодишното им дете. Свидетел на инцидента е станал депутат от ГЕРБ, който се притекъл на помощ.

На място екип на Флагман.бг разпозна народният представител от ГЕРБ и бивш зам. областен управител на Стара Загора Маноил Манев. Той е човекът, който единствен е спрял в страшния ураган, е помогнал на пострадалото семейство. "Дървото падна пред очите ми. Бурята беше толкова силна, че беше невъзможно да им помогна в първите секунди. Видях, че наранявания имат жената и мъжът, детенцето е напълно невредимо. Стори ми се, че раните им бяха порезни", каза Маноил Манев, известен и като шампион по бойни изкуства - Сан Да, припомня Флагман.бг.

Манев е звъннал на тел. 112, откъдето на място изпратили линейка и полицейски екипи. Гражданска защита се зае с отрязването на дървото и освобождаването на автомобила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай