Братът на депутат от ДПС загина в катастрофа

Братът на депутат от ДПС загина в катастрофа | StandartNews.com

Антон успял да извика линейка, починал в болницата от тежките наранявания

Бургас. Братът на депутата от ДПС Хюсеин Хафъзов загина в тежка катастрофа на автомагистрала "Тракия". Инцидентът е станал в 2 часа след полунощ в неделя близо край село Омарчево. 35-годишният Антон Хермянов е шофирал сам колата си и е пътувал от Хасково към Бургас. Автомобилът му е изхвърчал от пътното платно без видима причина и се е преобърнал няколко пъти в канавката.

Антон, който е 3 години по-малък от брат си Хюсеин Хафъзов, е оцелял след жестоката катастрофа, но е получил изключително тежки наранявания. Той е успял сам да набере от мобилния си телефон 112 и да потърси помощ. Мъжът е бил откаран с линейка в сливенската болница "Д-р Иван Селимински", където малко по-късно е починал. Причините за инцидента все още не са известни. Една от версиите е, че Антон е заспал на волана.

Братът на Хюсеин Хафъзов бе погребан преди ден в родното му село Тополица, което се намира близо до Айтос. Той е бил семеен и се е занимавал с частен строителен бизнес. Още една жертва на войната по пътищата вчера. 48-годишен мъж от гоцеделчевското село Брезница загина на място в зловеща катастрофа в ранния следобед. Рашид пътувал с мотора си към града под Тодорка. В обратна посока се движели три леки коли. Едната предприела изпреварване, което по първоначални данни е било неправилно. Ударила се е челно в моториста. Той паднал на шосето и следващата кола го е премазала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай