Белезници за Гинка, мами дете с черна магия

Белезници за Гинка, мами дете с черна магия | StandartNews.com

Скандалноизвестната 25-годишна врачка Гинка от пловдивското село Чешнигирово отново попадна зад решетките заради измама. Младата знахарка е стара познайница на МВР и вече е била прибирана заради мошеничество при врачуването.

Този път прокуратурата й повдигна обвинение за измама от 29 юли. Тогава Гинка успяла да излъже 15-годишна девойка от Пловдив, че семейството й има черна магия. За да бъде развалена магията, обаче трябвали много пари.

Тийнейджърката събрала 100 лева и около 20 г златни накити от дома си и ги занесла на врачката. Тя увила банкнотите и бижутата във вързоп и започнала да бае. Накрая грабнала вързопчето и си тръгнала без никакви обяснения. Момичето разказало на майка си какво се е случило и двете пуснали жалба в полицията. Така Гинка скоро попаднала в ареста. Това не е първото й провинение. Миналия септември врачката успя да измъкне солидна сума пари в Бургас. След това бе обявена за общодържавно издирване и в началото на годината бе задържана в родното си село. Гинка си признала, че накитите продала, а парите изхарчила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай