Бебе престоя 40 минути в асансьор заради развален джиесем

Бебе престоя 40 минути в асансьор заради развален джиесем | StandartNews.com

Едномесечно бебе прекара повече от 40 минути в асансьор, заедно с майка си и дядо си, заради повредено GSM устройство. Инцидентът е станал в жилищен блок в Русе, а потърпевшите заявиха, че ще си търсят правата в Комисията за защита на потребителите.

Бебето е трябвало да отиде на профилактичен преглед с майка си. Семейството се качва в асансьора на петия етаж заедно с дядото Иван Карабуров, който е със счупен крак. Между втория и третия етаж асансьорът засяда, а по-неприятната изненада се оказва неработещото разговорно устройство в кабината.

Дядото звъни от мобилния си телефон на поддържащата фирма, откъдето му заявяват, че най-вероятно той не може да борави с комуникатора. След серия проверки става ясно, че устройството трябва изцяло да се подмени. От поддържащата фирма казват, че нямат вина, тъй като не са получили сигнал за проблем в електронния дневник. Оказва се, че устройството дава информация само за състоянието на асансьора, но ако не набира, това не може да се установи дистанционно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай