Българин арестуван за убийство на жена в Колорадо

Българин арестуван за убийство на жена в Колорадо | StandartNews.com

Българин, живеещ в Денвър, Колорадо е арестуван по подозрения за убийство на млада жена, чието тяло било открито близо до магистрален път.

37-годишният Михаил Петров е в ареста, а властите не дават повече информация за извършеното престъпление. Съдът е определил гаранция от половин милион долара, съобщава bg-voice.com.

Тялото на 24-годишната Шелби Уедърли е намерено на 30 септември сутринта край магистрала I-25 в Дъглъс каунти, Колорадо. Свидетели разкали, че по бездиханното тяло имало огнестрелни рани и прорезни рани по ръцете, става ясно от записите от телефон 911.

Жената имала дълго криминално минало, предимно за наркотици и е трябвало да се яви в съда два дни преди да бъде открита мъртва. Обстоятелствата около смъртта й, както и подробности за обвиненията срещу Петров за сега остават в тайна, тъй като документите по делото са запечатани от съда.

Петров също има дълго криминално досие - арест за оръжие през 2004 година в Лаример каунти, грабеж, обир и побой. Той е прекарал известно време в затвора в Колорадо, но е бил освободен на 3 юни 2017 година. Присъдите са му били за измама, кражба и обир с взлом.

Петров е бил арестуван по обяд в петък, 13 октомври. Срещу него има две углавни обвинения - убийство от първа степен и фалшифициране на физически доказателство, както и едно обвинение за прикриване на смърт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай