Антимафиоти по анцузи закопчаха Котката и Пехо

Антимафиоти по анцузи закопчаха Котката и Пехо | StandartNews.com

Антимафиоти по анцузи закопчаха зрелищно в центъра на Бургас Стефан Хаджиев-Котката и Петко Ковачев-Пехо. Белезниците щракнали Котката, докато паркира миникупъра на жена си в района на гарата. Пехо е хванат близо до Морската градина. Двамата се считат за едни от основните дилъри на наркотици в града.

През годините гравитират около несебърския наркобос Димитър Желязков-Митьо Очите.

Котката има ефективна петгодишна присъда като член на бригадата на Очите. В петък вечерта две полицейски коли с 8 ченгета преграждат пътя му и го просват по очи в момента, в който излязъл от малката си кола. Задържането му никак не бе дискретно, а съвсем показно пред погледа на сащисаните минувачи, разказаха очевидци.

Пехо пък е закопчан отново показно, докато се разхождал най-спокойно в Морската градина. Според запознати преди година Котката паркирал същия миникупър на централния площад в Неапол, където дори местните общински съветници и мафиоти не смеят да спират колите си. Автомобилът с бургаска регистрация бил освободен от наказателния паркинг едва след като Хаджиев платил тлъста глоба. Не е ясно каква е била "мисията" на Котката в най-мафиотския италиански град.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай