Актуализирано: Атентаторът в Лондон е действал сам

Актуализирано: Атентаторът в Лондон е действал сам | StandartNews.com

Заместник-комисарят на столичната полиция Марк Роули представи актуализирана информация за терористичното нападение в Лондон. Той потвърди, че жертви на атаката са четирима души, сред които полицейски служител и самият нападател. Общо 29 от ранените са настанени в болница, седем от които остават в „критично" състояние.

В рамките на полицейски акции на територията на Лондон и Бирмингам са арестувани общо 7 човека, заподозрени във връзка с нападението. Въпреки това Роули подчерта, че нападателят е действал сам.

Седем души са арестувани във връзка с атентата в Лондон, при който загинаха петима души, сред които и нападателят. Той е бил вълк-единак, смятат от полицията в Лондон. Засега разследващите не бързат да коментират дали става дума за атентат, организиран от "Ислямска държава". Продължават да се събират сведения за убития атентатор, чиято самоличност все още не се съобщава.

Сред загиналите са невъоръжен полицай, опитал да спре нападателя да нахлуе в двора на парламента, както и майка, която е пътувала към децата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай