43-годишен почина след сбиване на Тодоровден

43-годишен почина след сбиване на Тодоровден | StandartNews.com

43-годишен добричлия с инициали Л.Д. е починал вследствие на сбиване, станало в Добрич в нощта на 28 февруари срещу 1 март научи "Стандарт". За инцидента потвърдиха и от областната дирекция на МВР в града.

Компания се събрала да се почерпи за празника, но избухнал скандал и прераснал в сбиване, довело до фаталния края на единия от мъжете в компанията. Сигнал за трагедията е бил подаден на тел. 112.

От свои източници "Стандарт" научи, че трагедията се разиграла във фургон в близост до битака в града, където починалият и негови приятели се събирали на по чашка. По неофициална информация, загиналият се казвал Левент, живеел недалеч от мястото на трагедията, бил несемеен и работел по строежите.

Във фаталната нощ Левент и негови приятели се събрали да се почерпят, но в един момент алкохолът свършил. Тогава другите двама дали на жертвата си пари да купи от близък магазин още алкохол, но след известно време той се върнал без пари и без бутилка. Това разгневило двамата мъже, които се нахвърлили върху него.

Левент е бил с множество счупени ребра, удрян с тъп предмет, метална тръба, ритници и юмруци. Открит е бездиханен във фургона, където се разиграла трагедията от свой познат, подал сигнала за убийството. Предприетите бързи действия от полицията са довели до разкриване на убийството за по-малко от 24 часа. Двама са задържаните, като е образувано досъдебно производство за причиняване на смърт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай