29-годишен мъж от Пазарджик отвлечен в Бургас заради дълг

29-годишен мъж от Пазарджик отвлечен в Бургас заради дълг | StandartNews.com

29-годишен мъж от Пазарджик е бил отвлечен от центъра на Бургас миналата седмица. Инцидентът е станал пред централната спирка на ж.п. гарата в Бургас. Човекът чакал свой познат за среща, когато до него спрял Фолксваген и трима мъже го набутали в багажника. Те го откарали в къща в несебърското село Оризаре, където го държали принудително две денонощия. През това време похитителите го пребивали и изтезавали.

Невърнат дълг на мъжа от Пазарджик е в основата на конфликта и е причина за отвличането му, разкриха разследващи. След като го измъчвали в продължение на два дни, похитителите го освободили. Жертвата сама е подала сигнал до полицията и съдействала за разкриване на извършителите. Само след няколко часа униформените спипали тримата похитители. О

казало се, че те са стари познайници на полицията. Бандата е била ръководена от приближения до Митьо Очите Стойчо Радев-Камбаната. В похищението участвали още Ангел Тръпчев-Кемала и 22-годишният Недялко К. Тримата похитители са задържани и срещу тях е повдигнато обвинение по чл. 142, ал. 2 от НК за противозаконно лишаване от свобода.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай